Tjänster

Tjänster

Om du letar efter en golvläggare i Gävle har du kommit till rätt plats. Vi ser till att ditt golv blir som nytt och att du med stolthet vill visa upp det igen för gäster. Faktum är att hur försiktig du än är kommer hemmets golv med tiden att behöva bytas ut eller renoveras. Tveka därför inte att kontakta oss på Wallinders Golvslipning AB som är experter på allt som har med golv att göra. Vi hjälper dig mer än gärna!

Oavsett om du vill lägga helt nytt golv eller återuppliva ett gammalt golv med en renovering så kan våra skickliga golvläggare fixa det. Vi blir inte nöjda förrän du är nöjd och har fått det resultat du förväntar dig. Hos oss på Wallinders Golvslipning AB jobbar vi med engagemang och gör allt för att erbjuda utmärkt service.

Dags att byta ut ditt golv?

Vår historia

Vi på Wallinders Golvslipning AB är med 40 års verksamhet i branschen är utan tvekan den bäst lämpade för uppgiften. Vårt golvföretag grundades redan 1976 av Anders Vallinder som fortfarande driver företaget med fokus och framåtanda. Vi är två stycken som arbetar på heltid i företaget och vid behov hyr vi in ytterligare experter på golvläggning. Denna långa yrkeserfarenhet innebär en stor trygghet för alla kunder som anlitar oss. Som experter på trä- och parkettgolv kan du lita på att vi får jobbet gjort snabbt och effektivt utan några komplikationer. Till skillnad mot en lekman har vi dessutom alla verktyg och utrustning som krävs för alla typer av golvjobb.

 
Ta kontakt med oss dina frågor och funderingar så kan vi erbjuda dig ett kostnadsfritt prisförslag.