Om oss

Om oss

Vi på Wallinders Golvslipning AB erbjuder alla typer av tjänster som har med golvläggning att göra. Vi återupplivar dina golv genom att tillhandahålla material av hög kvalitet, exceptionell kundservice och ge dig praktiska lösningar på ditt projekt. Vi har över 40 års yrkeserfarenhet av golvläggning eftersom Wallinders Golvslipning AB funnits ända sedan 1976. Faktum är att grundaren Anders Wallinder håller än idag i rodret och driver företaget framåt. Numera är vi två stycken heltidsanställda i företaget som inte kan vänta på nästa nya projekt och förvandla ditt golv. Vid behov hyr vi in extra personal som är noga utvald för sin erfarenhet och expertis av golvläggning. Vårt företag är naturligtvis även medlem i Golvbranschens Riksorganisation.

Dags att byta ut golvet i hemmet?

Vår strävan

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla golv av hög kvalitet som både du och vi kan vara stolta över. På så sätt har vi lyckats upprätthålla ett rykte som experter på golv inom branschen. Vi inser att trä är unikt med sin naturliga pigmentering och karaktäristiska ådror. Livslängden hänger samman med kvaliteten på träet och hur mycket slitage det utsätts för. Inför golvläggning kan våra experter rekommendera vilken typ av golv och ytbehandling som passar bäst.

När du anlitar oss behöver du inte släppa taget om allt och lägga dyrbar tid på att vänta tills vi är klara. Vi är ett effektivt och målinriktat golvföretag som jobbar förvånansvärt snabbt utan att kompromissa med kvaliteten. Eftersom vi har så lång erfarenhet vet vi alltid exakt vad som ska göras. Våra snabba tider är oöverträffade och säkerställer att du kan återgå till vardagen på kortast möjliga tid. Ta kontakt med oss idag för att få ett kostnadsfritt prisförslag!